dimarts, 18 de novembre del 2014

Marta Garcia

Com hem treballat avui? En parlem tots junts

2 comentaris:

  1. Ens podries explicar millor la teva feina? Es que la foto és veu poc i es difícil intuir que estaveu fent.
    Gràcies

    Carme

    ResponElimina
  2. Interpreto que a l' aula parleu i valoreu com heu treballat .No es pot veure si cada animal correspon a un grau o valoració diferent ,però la idea de fer pensar i parlar als nens sobre com han anat les activitats que s' han fet a la classe / escola penso que és força interessant.
    La valoració que feu , què inclou ? Hàbits de treball o d' actitud a l' aula ?
    Quantitat de coses fetes ? Reptes o fites aconseguides ?
    Com arribeu a un acord ?....M'agradaria saber ,també ,què passa o què feu els divendres amb la informació de la setmana ....(Se m' acuden un munt de coses que et podria preguntar)
    Crec que implicar els alumnes en activitats de valoració , d' autoavaluació o de coavaluació els facilita fer-se conscients i part activa dels processos d' aprenentatge i de millora (a nivell personal i del grup ) d' una manera més vivencial i eficaç .
    Establir i compartir amb ells els criteris d' avaluació és fonamental . No et sembla?
    Aquesta graella pot ser un entrenament senzill però important per a millorar actituds i implicacions envers l' aprenentatge.Els fem conversar /pensar /reflexionar sobre com o què han fet i amb això els donem eines per habituar-se a fer aquesta feina i a poder trobar la manera de millorar (si cal ).

    ResponElimina