diumenge, 2 de novembre del 2014

Míriam Enciso

El treball de cadascú és important i imprescindible per arribar més lluny. Ens aporta una recompensa a tots.

3 comentaris:

  1. Míriam ENciso

    La "B" ens va portar una notícia en la que ens explicava la cursa contra la fam en la que van participar amb els seus pares formant part d'un equip. Estava molt emocionada de compartir l'experiència que va viure amb aquell grup de persones. Explicant tant l'aportació que cadascú hi va fer com el valor d'aconseguir un reconiexement a l'esforç de tots.

    La notícia va donar peu a parlar de la fam i de les mesures...va ser molt interessant veure les mides dels nostres braços i la relació que això té amb la nostra salut. També vam veure necessari aprofundir en el tema de la mesura.

    ResponElimina
  2. Fantàstic Míriam! Podíem dir que aquesta va ser una conversa exploratòria. Molt possiblement en la conversa van sortir opinions, idees, afirmacions, dubtes, alguna pregunta… que podríen ser el punt d'enclatge perquè la mestra introdueixi propostes.
    Com heu continuat?

    ResponElimina
  3. de moment tenim pendent aprofundir més en el tema de la mesura... estem començant a experimentar també amb les temperatures...perquè algú va dir que la pulsera de mesura mirava la temperatura i no la mesura.... així que estem veient com interpretem el termòmetre de la classe i ho lliguem amb la pulsera de mesura. Tot està una mica a l'aire ;). Ara anem concretant el projecte de la classe dels ratpenats i segurament tornaré a introduir el tema de la mesura. Vorem com avança tot. ;)

    ResponElimina